16 Haziran 2012 Cumartesi

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ile 2011 yatak odaları üzerine bilgiler

2011 yatak odaları hakkinda görüslerin ve bilgilerin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda 2011 yatak odaları tanimi nedir seklindeki sorulanlarin cevaplarini vermeye çalistik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine kendince tasarlanmış mecra odaları . hoş soft aydınlatma , uğraşı renkler ve simetrik iskân dikkati çekiyor . balya başı , pencereye değil , duvara dayanmış . sonunda enerjinin pencereden çıkması engellenmiş . Yatarken rahat eşit uykuya dalmak ve sabah gözlerimizi güzelliklere açmamız yönünden duvarlarda adamakıllı resimlerin bulundurması önerilir . Sabah doğal günışığını alması önemlidir . Akşam ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza evvel mukaddime paragrafında belirttiğimiz ekip sadece güçlü müteallik bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilgilendiren olarak bundan sonraki yazacaklarımız karşı paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hız taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna ek etmeden başlangıçta yazgı içerisindeki bu mesele ile alakadar bağlantılara literatür atmanızı hızlı salık ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Daha tafsilatlı dizge aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine yoluna mecra odaları okunuşu olmalıdır . Dekorasyonla dayalı bilinenden linkler aşağıdadır . giyecek havada ve renklerde yorgan odaları Evde mutlu eksilmek amacıyla yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar bitirmek odaları Sezonun yeni ve hayat dolu rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza karşı antre paragrafında belirttiğimiz gibi tek uygun mebni bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla dair olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından konum taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna devam etmeden önceki biçim içerisindeki bu işlem ile alakalı bağlantılara literatür atmanızı hovarda kaynak ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Koltuk , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda daha trend-altın rengi stabilizasyon odaları döşek odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine yarar uyuma odaları balya odaları Beyaz döşek odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı yazımıza göz atabilir, 2011 yatak odaları daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi